Över min döda kropp!!

Det kommer alltid finnas människor som vänder kappan efter vinden, kastar sten i glashus, tar sig vatten över huvudet och de människor som aldrig lär sig leva så som de själv lär.

Att vända kappan efter vänden, kanske inte är så farligt, i värsta fall blir du himla ensam och konflikträdd, för så fort det blåser en nordlig vind, en chans att göra någonting för engångsskull, så väljer du den enkla vägen, enkelspårigt genom hela livet och aldrig riktigt tagit en chans, kappvändarmänniskan!

Och sedan finns de alltid de människorna som kastar sten i glashus, ofta ödslar de så mycket energi på att tala illa om andra att när de väl behöver energin för att se om sitt eget hus, finns den inte.. Tragiska trasiga människor!
Blinda människor, utan självinsikt..

Men att ibland ta sig vatten över huvudet är inte så farligt, iallafall inte om du lärt dig simma!

Sedan då, de värsta sortens människor, de som inte lever som de lär! Som ständigt talar om för dej hur just DU ska leva, men som inte har den blekaste aning om hur de ska leva sitt eget liv, jobbiga människor! Det som också kan bli frustrerande hos en sådan människa är att, de är oftast de personerna som aldrig heller kommer inse att dom håller på som dom håller på, sådan ska man akta sig för, de tar all din energi till sig själv! EGOISTER!!


Livet är för kort för att bryta löften!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0