idioter

Ångesten är okej under veckorna när jag jobbar hela dagarna, då är de lugnt då håller jag mej sysselsatt, men när helgen kommer blir de värre! jag ska jobba i helgen men inte många timmar, de är under helgerna man ska gå ut och dricka ett glas vin eller en flaska, eller bara umgås med nån. Men här är jag helt ensam "skaffa dej en hobby"  ja men som vaddå, när jag inte tycker att någonting är speciellt roligt, jag kan med handen på hjärtat erkänna att de enda jag verkligen vill göra är antingen omoraliskt, olagligt eller extremt fettbildande. Alla jag pratar med om min jävla ensamhet bara skrattar och säger, de är väl inte så svårt att hitta nya vänner?! Som om dom försökt att göra de själva, försök göra de helt ensam, hur gör man, går man ut på krogen själv? i stockholm don't think so. Annars då? en kurs kanske? och när skulle jag hinna med den och samtidigt behålla mitt skräpjobb, där jag redan hänger i en lös lina. På jobbet då, där måste de väl finnas nån att umgås med, ja de finns de säkert, ska jag bjuda hem dom hit så kan vi alla sitta i en ring på golvet och sjunga sånger och berätta roliga historier, don't think so!

Jag trodde jag redan hade en hel hög med vänner men jag kan med handen på hjärtat igen säga att de är INGEN som tagit sig tid att åka hit och hälsa på och se hur jag har de, helt ärligt känner jag mej lite besviken faktist, endel tjatar om att jag ska komma hem, jag tar ledigt och fixar och åker hem, då har ni inte ens tid att träffas utan åker bort, tacksamt!

Nej nästa gång jag åker hem är de för att de är jul, inget annat!


:'(

"I don't love you enough to hate you but I love you to much to leave you.."
Om du bara visste hur mycket jag tänker på dej, du är den sista
tanken jag tänker och den första tanken jag tänker när jag vaknar.
Hur kunde du lämna mej såhär?!


Update:

 
Sexy redhead      Och en söt bild på Akilles, just nu den enda mannen i mitt hjärta..

vägen till vansinne

Jag behöver få börja nånstans i den här röran, någonstans måste jag hitta en ende på tråden där jag kan börja dra. Börja lösa upp kaoset, reda ut de oförstådda saker, tvista upp knutarna jag slagit på mej själv. Jag behöver bara hitta början, där jag kan börja dra. Ett problem måste ha en lösning måste ha ett svar, de måste finnas ett slut på de hela. Någon måste sitta på facit, på alla svaren, om inte alla svar, då iaf något av dem? Det är som att skrika till en döv och vinka till en blind, meningslöst, allt det här till vilken nytta? Den här knuten jag slagit på mej själv, den här jävla oredan jag skapat i mitt sinne, ibland undrar jag om de här är vägen till vansinne som jag färdas på? De är som att jag spänt på mej skidorna och givit mej vind för våg ner för störtloppsbacken, passerat alla varningsskyltar rätt ut i den hackiga terrängen helt jävla oskyddad i tvåhundratjugo kilometer i timmen, där åker jag, på vägen till vansinnet. På min färd ner känns allting så sälvklart, jag ser de med egna ögon, de tecken jag missade förut, hur kunde jag missa alla de ilröda varningssymbolerna, de blinkande lamporna i varje hörn men framförallt hur kunde jag vara så dum?!
Klart och tydligt ser jag precis allting nu, hur jag står där uppe på backens topp iför min mundering, mundering kanske var att ta i, i den farten jag färdas i nu känns det som jag bara blev utrustad med ett par välvallade skidor utan stålkanter och avklädd naken så att de riktigt skulle vina om mej. Pinas är kanske rätt ord, pinas som jesus på korset skulle jag göra, alla min synder skulle jag ångra och de skulle kännas. Jag tror det bor en farbror i evigheten, en bitter farbror, just nu har han tillägnat sin evighet till att få sig ett gott skratt, ser ni han där uppe hur han ligger dubbelvikt av skratt, tårarna bara rinner och han håller sig om magen för att han skrattar så mycket. Han skrattar åt mej, åt sina egna hyss, sina jävelskap han hela tiden hittar på, de ena bättre än de andra. Om jag någonsin får av mej de här störloppskidorna, om jag någosin kommer tillbaka på spåret igen då kan nu vara hundratio procent säkra på att den där farbrorn ska fan få!

Men här åker jag, susandes förbi alla skylar och varningslampor, här åker jag alldelles för fort och kastar sten på någon annans vansinne fast de är mitt eget som fått mej hit, innerst inne vet jag att de inte finns någon farbror i evigheten, att han inte alls sitter där å ljuger ihop saker för att förstöra, en sån farbror finns inte!
Att förstöra för mej själv, de gör jag så bra på egen hand!


Det här är jag..


Någon gång, var det någon som undrade om det var mej de var fel på, om det var mej själv jag inte tyckte om, om de var mitt utseende som bidrog till mitt bittra synsätt på livet, engång för alla skulle jag vilja slå hål på den myten om mej själv! Jag har inte allt, men det jag är, är jag helt och fullt tillräckligt till hundratio procent om så skulle vara. Jag vacklar ibland i min tro på mej själv, men kommer alltid stå fast vid mina åsikter och aldrig skämmas över mitt liv och mina val. Däremot kommer de komma dagar, veckor och kanske månader då jag tänker se allt från den mörka sidan. Men jag behöver få göra det ibland, jag behöver få upptäcka själv att jag har fel utan att mera insiktsfulla människor ska peka med hela handen och berätta för min vilsna själ vilken väg den ska ta.. Att prova sig fram tror jag är de bästa sättet att lära sig, och de vill jag göra i mitt liv, vad du vill ta för genvägar i ditt liv kan jag inte stå för, de enda jag kan göra är att stå upp för mej själv och vad jag har valt..

När allt kommer ner till det sista, kommer svaret alltid se ut såhär.
"Du kan aldrig förändra en människa, du kan erbjuda henne valmöjligheter inget annat.."image1

Innerligt Less

jag har ingenting att säga mer, jag orkar inte
men framför allt, jag vill inte!
har ingen lust att göra nånting längre, förresten varför skulle jag ha ork till de? vet inte vad jag skulle kunna motivera mej med, jag har svårt att påstå att jag ser fram emot nånting, ingenting ska bli speciellt roligt..
jag är innerligt trött på att inbilla mej själv att livet är okej, jag är trött på att låssas varje gång, jag är trött på att vara glad när det inom mej känns som att allting kommer rasa.
De brukar säga att de är Jag mot världen, att det är jag som kan styra, men jag håller inte med, i mitt fall känns det som att de är världen mot mej.. eller nån över makt som vigt sin evighet till att göra livet surt för mej och många med mej. vissar har det bra andra har det bättre och den tredje parten, inklusive mej då, har det så genom lusat att inte ens hälften skulle göra en dålig bok..

Jag är bara less, jag mår dåligt, helst av allt vill jag att nån ska släcka min sol och göra slut på skiten innan jag gör det själv..

ibland undrar jag om jag skulle behöva knyta en snara runt halsen å dra runt på den för att nån ska se mej, för de räcker tydligen inte att säga att man mår dåligt för då blir jag inte tagen på allvar, utan ska tänka på de som har de värre än mej.
Och det är mycket möjligt att måååånga måååånga fler har det jävligt mycket värre än mej, eller förresten det är väldigt många fler som har de värre än mej.
Men vad hjälper de mej att veta det när jag bara drar runt på min egen snara och letar efter en plats att fästa den på..

Jag är så trött på att vara osynlig, på att vara ensam men framförallt är jag trött på att inte trivas..

Hejdå!

Heaven

If Heaven was a mile away
Would I, fill the tank up with gas and be out the front door in a FLASH
Before reconsidering, this Hell with you
It ain't you it's the things you do
It's tearing my heart in two
I would of fell with you
To Hell with you..

RSS 2.0