WOOHOO

Nu har jag gjort de två gånger, nu ger jag upp..
raderat det jag skrivit alltså, inte med meningen så klart, de finns nån jävla kuk knapp på den här datorkuken som gör så att de försvinner, huxflux, som lönen den 25:e

jag hade iaf redogjort för vad jag hade gjort idag, TVÅ GÅNGER, nu skiter jag i de!
och berättar de väsentliga..

1. Ledig
2. träffat Linda och Heidi
3.Ätit massor med jordgubbar och grädde
Håll i hatten nu, för här kommer de viktigaste!!!!

VI HAR KÖPT EN GRILL!!!!!!
Lycklig lycklig lycklig

Det är iofs ingen megafetasuperfancysmansymästargrill, men en sån grill får man iaf inte ha i våran pensionärskuvös!
Den här blir primaskinka.

Pratade med lilla hjärtesnutten Maffa igår och, tror vi satte rekord haha.. 2ochenhalvtimme typ, oj oj säger jag bara, här kan de snackas, snart får vi snacka mer =)Kärlek och respekt, till alla som förtjänar de!!


Över min döda kropp!!

Det kommer alltid finnas människor som vänder kappan efter vinden, kastar sten i glashus, tar sig vatten över huvudet och de människor som aldrig lär sig leva så som de själv lär.

Att vända kappan efter vänden, kanske inte är så farligt, i värsta fall blir du himla ensam och konflikträdd, för så fort det blåser en nordlig vind, en chans att göra någonting för engångsskull, så väljer du den enkla vägen, enkelspårigt genom hela livet och aldrig riktigt tagit en chans, kappvändarmänniskan!

Och sedan finns de alltid de människorna som kastar sten i glashus, ofta ödslar de så mycket energi på att tala illa om andra att när de väl behöver energin för att se om sitt eget hus, finns den inte.. Tragiska trasiga människor!
Blinda människor, utan självinsikt..

Men att ibland ta sig vatten över huvudet är inte så farligt, iallafall inte om du lärt dig simma!

Sedan då, de värsta sortens människor, de som inte lever som de lär! Som ständigt talar om för dej hur just DU ska leva, men som inte har den blekaste aning om hur de ska leva sitt eget liv, jobbiga människor! Det som också kan bli frustrerande hos en sådan människa är att, de är oftast de personerna som aldrig heller kommer inse att dom håller på som dom håller på, sådan ska man akta sig för, de tar all din energi till sig själv! EGOISTER!!


Livet är för kort för att bryta löften!!

Working girl!

at work and no fun, idag önskar jag att jag va en häst!
en såndär häst i en hage..
Fan de hade varit skönt..

Jag hoppas jag blir en häst i nästa liv!!Kärlek!

RSS 2.0