Stämmer det?!

I scored 42 on Dr. Phil's personality test
Others see you as fresh, lively, charming, amusing, practical and always interesting; someone who's constantly in the center of attention, but sufficiently well-balanced not to let it go to their head. They also see you as kind, considerate, and understanding; someone who will always cheer them up and help them out.Majsan, I miss you!!Ååh.

Ååh, jag saknar dej så de gör ont ibland, du är en jävla idiot!!
jag hatar att jag inte kan hata dej!!

jag hatar att jag fortfarande inte kan glömma dej!
åh vafan har jag för de, du tänker inte ens på mej längre
vet knappt att jag finns..

Fyfan vad jag hatar att jag inte kan hata dej!!
för jag skulle så gärna vilja hata dej, din jävel!

Hoho

jag har fått ett nytt jobb på de gamla jobbet, kosmetikansvarig, var ju inte riktigt min plan, tänkte egentligen överge de där jobbet nu när mina älsklingar har sagt upp sig =( kommer bli så jävla tomt utan dom, inte alls lika roligt att gå till jobbet längre.. Men förhoppningsvis så får jag ett nytt, bättre, jobb snart! annars så kanske jag ska gå nån ky utbildning eller som lärling hos någon målare eller elektriker, de skulle jag älska att jobba som.. eller kanske så som de är nu så skulle nog alla jobb vara bättre än mitt skit jobb.. men jag ska inte vara bitter de är ganska roligt emellan åt faktist..

Har ju varit på en casting också, de va fett, riktigt fett, så om jag får rollen så ska filmen börja spelas in i sommar, så passpå, jag kanske dyker upp på duken ;)

Nenu, ska jag nog försöka gå och duscha sen ta och sova, har varit en låååång och jävligt rolig helg!

Hejdå,älskade vänner och ni andra..

Drömprinsen

Idag såg jag honom, straxs innan jag klev på tåget till Ludvika så såg jag mannen som fattas i mitt liv!

Så jag högg tag i honom, hånglade upp honom mot tågväggen, tittade rätt i hans ögon och berättade att de var han som var mannen som saknades för mej, nu var jag komplett!! vi tog våra saker, slängde oss i en taxi, direkt till arlanda, där vi tog första flyg till Las vegas, där checkade vi in på första bästa hotell, tog oss en lite drink innan vi for vidare och gifta oss!
I WISH!!!!!

Till min drömprins..
"Jag hoppas att du ser man fast kärleken är blind.."   

RSS 2.0