moderater är dumma i huvudet..

Det kommer jag alltid stå fast vid! de kommer med de dummaste förslaget följt av de andra förslaget..

jag kunde om jag ville och hade tiden och lusten att skriva av min avsky här, men vet du att ödsla energi på idioter gör jag så lite som möjligt och att argumentera varför de är idioter kommer bara de som vet vad jag pratar om förstå och risken att göra andra människor upprörda är stor..

SÅ! därför pekar jag nu med hela handen på dej, FREDRIK  REINFELDT, Du svarade inte på frågan?!


hm.

Om livet handlade om att prestera, om att ha det bästa jobbet, den högsta inkomsten och den mest fläckfria familjen. Om livet handlade om att synas men inte höras, om det handlade om att göra så lite väsen av sig som möjligt men ändå skulle grannarna vrida sig av avund så fort din bil kom rullande..
Men livet handlar inte om det, Du skall icke kasta sten i glashus, så sant som det är sagt.
Om det enda du gjorde var att prestera, skulle din ångest inte äta upp dej?! skulle du då någonsin kunna skratta och le för hjärtat skull? Om du hade det bästa jobbet med den högsta inkomsten, när skulle du ha tid till att leva? när skulle du ha tid för någonting annat än att jobba? och framför allt om du hade den fläckfria familjen hur skulle du då kunna uppskatta livet små egenheter?!
Det finns alltid och kommer alltid finnas villovägar, fel spår och andra valmöjligheter, det viktigaste att lära sig själv är nog att alltid göra det som känns rätt och inte vad någon annan tycker är rätt, de kommer alltid att finnas "rätt och fel" och mitt rätt kanske inte är ditt rätt men att vara sann mot dej själv och ditt liv är det bästa du kan göra..


varför ska jag kasta pärlor åt svin?!

Åh jag är så fruktansvärt less på det här nu, jag vill bara bli omtyckt tillbaka, jag vill inte vara såld på någon som inte går att nå.. jag vill inte bli behandlad som skit för att han mår dåligt, jag vill inte dras med ner i hans svarta hål, jag vill inte tycka om honom!!

VARFÖR!!!!


Fin

http://www.youtube.com/watch?v=W_u6l7EsQMc

bort bort bort långt bort..

Jag måste bort, jag måste härifrån, vart som helst bara det inte är här..
Nu har jag stått här och stampat alldelles för länge, de är snart slut på ursäkter med att inte göra någonting med sitt liv, jag vill resa, jag vill till värmen, jag vill se saker och bara "vara"... Jag vill jobba mot ett mål, mot någonting helt annat än just det här, Egentligen har jag ganska låga ambitioner i mitt liv men om jag väl bestämmer mej om ett mål så då jävlar kommer jag fram. Jag måste från stockholm!!

Jag avskyr stockholm, de är en stad för ensamma människor och jag vill inte vara tvingad till att vara ensam!

tänker..

Ibland undrar jag när alla ord är sagda och de underförstådda meningarna är förstådda finns det någonting kvar då? finns det luft att andas på? finns det saker kvar att upptäcka? eller finns det rent utsagt fortfarande en mening med allt? finns det överhuvudtaget en mening alls?
Men när jag har sagt alla mina ord, fraser och meningar, finns det någon som kan läsa mellan raderna, eller är jag mitt eget mysterium? är jag min egen talan? kan någon någonsin förstå mej? vill någon förstå mej?
Att älskas är det en rättighet eller ett privilegium? är älskvärdhet någonting du ska förtjäna?
jag vill tro att alla människor förtjänar kärlek, även jag..

Nu vet jag inte speciellt mycket mer alls, vad är de här, vad var det där.. Men vem är jag?!
I'd take another chance, take a fall, take a shot for you
And I need you like a heart needs a beat
(But that's nothing new)
Yeah yeah..

RSS 2.0