Cut one and we'll all bleed

"Cut one and we'll all bleed"
Det är ett lånat citat från en av sveriges större mc gäng, kanske skulle vi andra vanliga dödliga lära oss någonting utav dem. Lära oss att vara lite mer lojala mot de som står oss nära och öka våran "familje-känsla". För är du inte villig att skriva under på det faktumet att vi svenskar är fruktansvärt dåliga på att stå upp för de dina och våra närmaste. Ibland verkar det som att stämmbanden stammar av skam så fort någon i den närmaste kretsen "avviker" från "normen"?! Alldelles för lätt kastast de sten i glashus och oftast är de i våra EGNA glashus det kastast mest sten.

Varför inte lära av varandra och lära oss någonting utav de där skrämmande "MC gängen", jag menar inte att vi nu alla ska bli någon sorts hemmagjorda småstads ligister, utan var stolt för den du är och de dina. om någon gjort en handling som utav utomstående anses som att vara avvikande, följ inte med i deras syns sätt och kasta sten du också, den människan har förmodligen av en bra anleding handlat i god tro på vad den trodde var rätt och om det mot förmodan skulle vara så att den lilla människan är på fel väg, så är det högst troligt att den personen inte behöver flera stenar kastade emot sig. Den människan är innerst inne bara en vanlig dödlig som inte vill annat än att bli älskad och uppskattad!

Och det är så tragiskt att vi inte kan ta hand om varandra utan istället ska, så fort ett tillfälle ges, Snacka ner varandra för att på något mystiskt sätt försöka framställa oss själva som mycket bättre. Pekar gärna med hela handen för att ingen ska se det du själv bär på. Varför inte bara göra ett aktivt val och försöka förstå hur den personen kunde handla på det sättet som den gjorde och framförallt Varför den personen gjorde så.
Fria hellre än dömma, så måste det väl vara?!

Därför säger jag, om mina nära, Cut one and we'll all bleed!
Det kan vara min största lycka att kunna säga så, men att ha vetskapen om att mina nära också känner så är en ännu större lycka!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0