hm.

Om livet handlade om att prestera, om att ha det bästa jobbet, den högsta inkomsten och den mest fläckfria familjen. Om livet handlade om att synas men inte höras, om det handlade om att göra så lite väsen av sig som möjligt men ändå skulle grannarna vrida sig av avund så fort din bil kom rullande..
Men livet handlar inte om det, Du skall icke kasta sten i glashus, så sant som det är sagt.
Om det enda du gjorde var att prestera, skulle din ångest inte äta upp dej?! skulle du då någonsin kunna skratta och le för hjärtat skull? Om du hade det bästa jobbet med den högsta inkomsten, när skulle du ha tid till att leva? när skulle du ha tid för någonting annat än att jobba? och framför allt om du hade den fläckfria familjen hur skulle du då kunna uppskatta livet små egenheter?!
Det finns alltid och kommer alltid finnas villovägar, fel spår och andra valmöjligheter, det viktigaste att lära sig själv är nog att alltid göra det som känns rätt och inte vad någon annan tycker är rätt, de kommer alltid att finnas "rätt och fel" och mitt rätt kanske inte är ditt rätt men att vara sann mot dej själv och ditt liv är det bästa du kan göra..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0